Over MEQ CHANGE

MEQ CHANGE bestaat uit zelfstandig werkende adviseurs en trainers. Zij hebben elk hun eigen specialisme en vullen elkaar hiermee naadloos aan. We werken zoveel mogelijk vanuit huis, dus bijkomende overhead is er niet. Dat scheelt onze klanten kosten!

 


Voor het onderwijs

Het aansturen van een onderwijsinstelling is anders dan het managen van een gemiddeld bedrijf. Onze mensen weten dat, want veel van hen komen zelf uit het onderwijs. Wij kennen deze wereld van binnenuit en weten met welke problematiek u kampt: de complexiteit van de samenleving, bezuinigingen, hogere eisen van de “afnemers”, onderwijskundige veranderingen en personeelstekorten laten hun invloed gelden op uw school en maken het onderwijs steeds ingewikkelder.

De onderwijswereld lijkt steeds technischer te worden, maar niets is minder waar: Onderwijs is en blijft van A tot Z mensenwerk. De kwaliteit van uw school staat of valt met de inzet en de competenties van uw mensen. Waar uw onderwijsinstelling ook mee zit: wij helpen u om problemen terug te brengen tot de basisessentie, om ze vanuit daar te lijft te gaan. En daarbij staan uw mensen centraal. Want als zij hun werk op een goede en plezierige manier kunnen uitoefenen, vaart uw school daar wel bij.


Voor het bedrijfsleven

Geen bedrijf is hetzelfde. Ook uw organisatie is uniek en heeft een eigen cultuur. De consultants van MEQ CHANGE weten deze eigenheid van ondernemingen haarscherp te analyseren en hun dienstverlening hierop aan te passen. Daarbij hebben zij de doelstellingen van uw onderneming in het vizier. Want hoe belangrijk cultuur ook is, het gaat uiteindelijk wel om winst of groei. Hoe wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken van deze doelstellingen, hangt van de situatie af. Het ene bedrijf is gebaat bij enkel een aantal trainingen voor de medewerkers, terwijl een andere onderneming haar beleid voor de komende jaren wil formuleren. Waar uw onderneming ook behoefte aan heeft, MEQ CHANGE ondersteunt u met praktisch, professioneel advies.